Het beste van de Belgische Ardennen in een milieuvriendelijk tetrapak

Het is een streekproduct van Laiterie des Ardennes, een coöperatie die volledig in handen is van zijn melkproducenten. De missie van de coöperatie is “Better life” : « We werken hard elke dag om onze boeren een beter leven te geven door het beste van de melk aan de wereld aan te bieden». Uit deze ambitie is Echte Ardense melk geboren, een melk met een toegeboegde waarde voor de boeren, het milieu en u.

Van de Ardennen naar uw smaakpapillen, er is maar één stap. Geniet van melk die dicht bij huis wordt opgehaald en verpakt, in een streek die rijk is aan fauna en flora.

De melk heeft niet alleen een lage ecologische voetafdruk, maar het karton is ook voor 87% gemaakt van herbruikbare materialen. Een eigentijds product voor het behoud van ons milieu

Echte Ardense melk kopen betekent deelnemen aan een coöperatief model en ons steunen in onze inspanningen om de producenten een beter leven te geven.

Met controles, specificaties en een intern handvest zorgt de coöperatie voor de beste levensomstandigheden voor de koeien. Hun welzijn en gezondheid zijn een prioriteit. 

Een goed en natuurlijk product waarvan de voedingswaarde maximaal behouden blijft om u het beste van melk te bieden.